Vaatzorg Kliniek Logo
✓ De beste behandelmethoden

Kunnen we u helpen

Bij Vaatzorgkliniek verwelkomen we zowel patiënten met als zonder verwijzing, wat geen invloed heeft op de aanbevolen behandeling.
We staan open om patiënten ouder dan 18 jaar in ASA-categorie 1-3 te behandelen.

Wij bieden behandelingen aan voor spataderen en spider veins aan de onderste ledematen, zowel op basis van symptomatische als asymptomatische (cosmetische) indicaties. De aanbevolen behandeling zal worden gebaseerd op een discussie tussen de onderzoekende chirurg en de patiënt, over het verwachte resultaat, de omvang van de behandeling en het bijbehorende risico.

Patiënten die niet in aanmerking komen voor behandeling in onze klinieken kunnen doorverwezen worden naar geschikte specialisten. Vaatzorgkliniek is toegewijd aan het onderhouden van open communicatielijnen met zowel patiënten, eventuele relevante specialisten als hun verwijzende artsen. Wij zijn toegewijd aan een samenwerkingsgerichte aanpak, om te zorgen dat patiënten de hoogste standaard van zorg ontvangen in onze kliniek.
Kontakt oss

Wij staan ​​klaar om u
te helpen met uw spataderen

Een afspraak makenBel 085 888 2200

Klaar om van uw spataderen af te komen?

Boek een consult bij de dichtstbijzijnde kliniek
Een afspraak maken →
Vaatzorg Kliniek Logo

Vind ons

Waalre

Van Dijklaan 9
5581 WG, Waalre

Wormerveer

Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram