Vaatzorg Kliniek Logo
✓ De beste behandelmethoden

Maak kennis met onze medewerkers

Chirurgen

Manon Cromheecke

dr. Manon Cromheecke

BIG: 09045004401
Manon Cromheecke is borstchirurg en spataderchirurg. Ze behaalde haar PhD in 2000. Sinds ze haar opleiding tot oncologisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam heeft afgerond in 2006 heeft ze zich naast de borstchirurgie verder gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Ze heeft gewerkt bij verschillende grote en kleine klinieken in Nederland, waarbij ze gebruikt maakte van de nieuwste technieken.
Dr. Joris Jansbeken

dr. Joris Jansbeken

BIG: 29908535101
Drs. Jansbeken is opgeleid tot algemeen- en vaatchirurg in het VU medisch centrum te Amsterdam. Na zijn opleiding heeft hij in meerdere ziekenhuizen ervaring opgedaan. Hij heeft zich onder andere gespecialiseerd in de behandeling van spataderen (flebologie). Hoge kwaliteit van zorg staat daarbij centraal. Ook vindt hij het belangrijk om aandacht en tijd voor zijn patiënten te hebben.

dr. Maarten Loos

BIG: 89066182801
Nadat dr Maarten Loos in 2013 sinds opleiding tot vaatchirurg afrondde, heeft hij zich gevestigd in het Máxima Medisch Centrum. Zijn interesses liggen vooral in de endovasculaire vaatchirurgie en de behandeling van vaatproblemen bij sporters. Sinds zijn aanstelling is hij ook wekelijks betrokken bij de spataderzorg en voert hij veelvuldig endoveneuze behandelingen uit. Naast de behandeling van vaatproblematiek houdt hij zich ook bezig met operatieve behandelingen van chronische liespijnproblematiek na liesbreukchirurgie waarop hij in 2011 promoveerde aan de Universiteit Maastricht. Het perfectioneren en introduceren van nieuwe technieken vindt hij erg belangrijk, waarbij patiënt tevredenheid en zorg op maat bovenaan staat.

dr. Roel Vaes

BIG: 19913022701
Dr Vaes heeft zijn opleiding tot chirurg en vaatchirurg doorlopen in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Máxima Medisch Centrum. Na de afronding van zijn opleiding in 2018 heeft hij een aanvullend fellowship ‘vascular and endovasculair surgery’ gedaan in het st Vincent’s Hospital in Melbourne, Australië. Nu is hij werkzaam als vaatchirurg in het Máxima MC. Hij heeft een speciale interesse voor de behandeling van vaatproblemen met minimaal invasieve technieken. Naast de vaatchirurgie houdt hij zich bezig met inspanningsgebonden pijnsyndromen van het been. In de behandeling van zijn patiënten staan een goede kwaliteit van zorg en patiënt tevredenheid centraal.

Administratie

Thomas Lawaetz

CEO

Magnus Lysemose

COO

Henning Johnsen

Manager Bedrijfsvoering

Leo Noer

Financieel manager

Erika Funch

Coördinerend verpleegkundige

Ulrika

Ulrika Strindemark

Secretaris

Elizabeth Sjöholm

Secretaris

Charlotte Teule

Secretaris

Kristoffer Malmros

Medewerker Bedrijfsontwikkeling

Vladimir Moroz

Medewerker Bedrijfsontwikkeling

Lasse Busk Pedersen

Marketingmanager

Therese Klockare

Coördinator

Klaar om van uw spataderen af te komen?

Boek een consult bij de dichtstbijzijnde kliniek
Een afspraak maken →
Vaatzorg Kliniek Logo

Vind ons

Waalre

Van Dijklaan 9
5581 WG, Waalre

Wormerveer

Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram